Lyrics

NCT DREAM – Arcade Lyrics Romanized

NCT DREAM Arcade Lyrics

ayeuna urang nulis deui
Non stop lamun eta nyekel seuneu
Sakumaha anjeun tiasa tingali, kuring ngan ukur ngahibur
Hiji mimiti kaulinan lampu
Pangkat ganti, yeuh

Kecap nu nyentug kana manah
Nyapek, tuang sareng ciduh sapertos permen karét
Malah dina papan catur, sanajan sabaraha kali kuring checkmate, kuring éléh
Pasihan aranjeunna tag nami unggal waktos kaleungitan kuring

Dimana-mana kuring angkat, nyarios aranjeunna ngabencian kuring
Babak sejen indit endlessly
Tong mikir, Gélo
Ngoyagkeun jalan rada teuas
Abdi kaluar tina kontrol

Kakuatan pinuh, luncat, teu aya anu matak sieun
Gélo sareng maén, sanaos anjeun resep, kuring gampang teuing
Keprok, keprok, keprok, keprok, keprok, keprok saalam dunya
Keprok, keprok, keprok, keprok
Nangtung di tengah jeung bentang eta sadayana
Kaulinan réngsé dina sakedapan

Di Arcade, nyusul, naon anu anjeun lakukeun?
Kasep di Arcade
Putus teras angkat salajengna, salajengna, awas kuring

Enteng sirah anjeun, aya nanaon sieun Play
Henteu paduli naon anu diomongkeun ku sadayana, tutup ceuli anjeun sareng laksanakeun sakumaha anjeun
Parobahan dunya béda ti kamari
Raja jeung bos nuturkeun kuring jeung aduk tempat ieu

Pigura anyaman, tingkat anjeun palsu
Pegat sadayana, pegat, pegat ledakan
Nalika kuring nuju, buru Asup pikeun ngadaptarkeun kuring
Moal meunang lamun ngan neuteup jeung neuteup

galeuchyeojwodo Say they hate me
bichun Spotlight nal gamssawa
saeng-gag boda Crazy
gwagamhage modeun geol geol-eo
I’m out of control

Full power up ttwieo deul-eowa museoul ge eobsjanh-a
deo michyeo nol-a bwa jeulgimyeonseo haedo nan neomu swibge ollaga
Clap, clap, clap, clap, clap, clap on sesang-i
Clap, clap, clap, clap ullidolog oechyeo get loud
i jungsim-e seo jeonbu pyeolchyeobwa
sunsiggan-e Game over

In the Arcade ttalajab-abwa mwohae
Too late in the Arcade
kkaego neom-eo da-eumda-eum Watch me

eoje-ui nan eojee dugo (daleun naeillo)
dachyeodo meomchul jul molla (na dasi dallyeoga)
naleul ttwieo neom-eoga Babe

chaewodo chaewodo mojala sesang-i dwijibhil ttaekkaji
saeloun Map-eul geuligo geim-i sijagdoemyeon don’t stop
kkeunh-im-eobs-i We go high
Yeah kkum-eseo ieojin countdown

Full power up ttwieo deul-eowa
jeulgimyeonseo igyeo da deo michyeo nol-a bwa (deo michyeobwa)
kkum-i anin hyeonsil an (kkaeeona nan kkaeeona Yeah)
on sesang-eul naelyeobwa

Clap, clap, clap, clap, clap, clap on sesang-i (on sesang wie peojyeoga)
Clap, clap, clap, clap ullidolog oechyeo get loud
i jungsim-e seo jeonbu pyeolchyeobwa
sunsiggan-e Game over

In the Arcade ttalajab-abwa mwohae
Too late in the Arcade
kkaego neom-eo da-eumda-eum Watch me

 

  • Written by:
  • Album:
  • Released:
  • Official Video:

Leave a Response